23 de març del 2012

Nova temporada de: LOS PROREGIDOS

Aquesta tercera temporada de 'Los protegidos' comptarà amb un subtítol que deixa veure per on aniran els tirs de les noves trames: "L'origen". Catorze capítols compondran aquesta nova tanda en la qual, segons van confirmar els guionistes de la sèrie, es descobrirà "l'origen" dels poders dels protagonistes.


Angie Cepeda i Maxi Iglesias no continuen en els nous capítols .La sortida de Angie Cepeda no serà l'única, ja que el final de la segona temporada va portar amb si l'últim sospir d'Ángel, el personatge que interpretava Maxi Iglesias i que, almenys de moment, no tornarà ja que la seva mort és definitiva.


La família haurà d'abandonar *Valleperdido, la qual cosa donarà inici a les noves trames que conformaran aquesta tercera temporada. La previsió és que l'estrena es produeixi amb major antelació que la segona temporada i, si tot sali com està planejat, arribin a veure la llum al setembre d'aquest mateix any.


Els nous personatges


Marta Torné tornar és Julia



Júlia és la nova directora del col·legi. Una dona de 36 anys que apareix en les vides dels Castell en un moment molt vulnerable. És una dona curiosa, pragmàtica, científica, encara que flexible. Té interessos en l'astronomia i en la meteorologia.

Però Julia oculta alguna cosa, sap més del que aparenta i sembla molt interessada en la nostra família... però quin oculta? Està aquí per ajudar als Castell? O per acabar amb ells? 

Javier Mora és Martín

Martín és un tipus simpàtic d'uns 38 anys. Ha obert una cafeteria en Valle Perdut cridada el Mussol, un lloc amb encant que es convertirà ràpidament en el punt de trobada dels nostres personatges joves i adults.

El primer que fa Martín quan obre la cafeteria és contractar a Mario. Gràcies a això, tots dos es faran amics i confidents, donant-li a Mario un punt de vista masculí als seus problemes quotidians.

Però Martín, en el fons, és persuasiu i manipulador. Sempre es mou per interès i aconsegueix el que es proposa. Llest, audaç, capta el punt feble de cada persona immediatament.

Natalia Rodríguez és Michelle

Michelle és la germana de Martín. És molt persuasiva, atractiva, sensual, simpàtica i enginyosa. Valent i decidida, escull sempre el camí curt per aconseguir alguna cosa. Encara que potser no sigui sempre el camí correcte.

La seva frescor i descaradura faran mossa en Sandra, que la veurà com a una veritable amiga. I Culebra.. bé, diguem que són tan semblats que entre ells sorgirà una connexió tan forta que els farà replantejar-se moltes coses.

Marta Calvó és "Mare"

Ella i Pare es coneixen des del seu més tendra adolescència. Junts van idear el malvat pla si es fes amb tots els nens amb poders del món. Ella coneix molt bé l'organització de l'elefant perquè ella la va crear i la lidera amb mà ferma.

A diferència de Pare, Mare és tendra i afectuosa amb tots els nens als quals dóna recer. Li agrada que la cridin Mare perquè això és el que vol ser para tots els seus nens, la mare comprensiva que mai van tenir, la mare que els accepta tal com són. 

En aquesta tercera temporada i després de molt buscar-los, l'organització de l'elefant ha descobert on s'amaga la nostra família Castillo. Mare arriba a Valle Perdut i té un as de la màniga. 

Luisa Gavasa és Dorita

Dorita és una dona de mitja edat que va viure en Valle Perdut fa molts anys i coneix a la perfecció tots els secrets que oculta aquest màgic lloc. 

Dorita apareixerà en aquesta tercera temporada i ens desvetllarà tots els secrets que envolten l'origen dels poders dels nostres protagonistes.

Angy Fernández apareixerà en l'últim episodi

La jove actriu i cantant Angy Fernández apareixerà en l'últim capítol de la tercera temporada de 'Els protegits'. Donarà vida a Estel, una noia amb poders que jugarà un paper molt important en el desenllaç de la temporada.