29 d’abril del 2012

Te quiero...


Els Castillo han perdut una peça fonamental en la seva família, Culebra s'ha anat per sempre i cap dels membre poden implicar amb aquest pes. Julia s'uneix amb Mario per ajudar-li a passar de la millor manera per aquests durs moments i Rosa Ruano es dedica a cuidar dels petits Carlitos i Lucía.

Leo no entén perquè no va poder parar el temps, però quan va al Astoria a recollir uns objectes de Culebra  descobreix que repeteix una conversa amb Michelle, és capaç de retrocedir en el temps! Leo corre a explicar-li-ho a Sandra, però Michelle i Martín acaben segrestant-los.

Antonio veu com Carlitos utilitza els poders per tirar a un policia de la seva casa i defensar al seu pare Mario. El veí dels Castillo corre a explicar-li-ho a Rosa Ruano i el seu fill Borja els diu que a ell no li van creure quan els va dir que havia vist a un nen triplicar-se o a una nena amb supervelocitat.

Sandra aconsegueix recuperar el seu poder i per escapar de Michelle i Martín li demana a Leo que retrocedeixi en el temps. Leo aconsegueix tornar al moment d'abans de l'accident i amb un cop de puny salva a Culebra de ser atropellat, però li diu que deixi d'investigar perquè Sandra pot morir. Com afectaran aquestes paraules als Castell?