19 de maig del 2012

Al pròxim capítol de ...

LUNA, EL MISTERIO DE CALENDA... 


Leire té avui l'audició per entrar en el conservatori de ballet i, si supera la prova, es marxarà a viure a París. Ha quedat amb Joel per explicar-li-ho, en un intent que el jove tracti de dissuadir-la, però no ha estat així. Joel no vol interposar-se en la seva carrera de ballarina ni condemnar-la a una vida de perills al costat d'ell, que és el que el seu pare li ha dit que passaria si estiguessin junts. Leire intentarà assumir que Joel no la vol prou com per demanar-li que es quedi.

Vera té clar que Nacho no vol estar amb ella després que ell no acudís a la seva cita en la fonda. Era un ultimàtum i l'hi va deixar ben clar. No sospita que, en realitat, a Nacho li van cridar urgentment el treball quan era a punt d'entrar per la porta. El guàrdia civil se sent fatal i més després que Raúl li expliqui que Vera ho està passant fatal i va plorant per les cantonades. Nacho decideix tallar en sec i confessar-li-ho tot al tinent Pando.

Tomás està convençut que Basilio oculta alguna cosa. Per comprovar-ho decideix deixar una nota entre els seus papers: “sé el teu secret”. El sergent, que des de l'incident amb el bidell té els nervis a flor de pell, esclatarà. Una violenta reacció que confirmarà les sospites de Tomás: Basilio és l'home llop.



- Aqui us deixo el link per veure el video de l'avanç: http://www.antena3.com/series/luna-calenda/avances/imposible-que-isabel-haya-sobrevivido_2012051800193.html