19 de maig del 2012

La estrella de los deseos

Lucas ha estat segrestat per Mare i Sandra ha descobert que són Els Protegits. Chispitas va decidir seguir a Julia i va acabar el Vila Dorita on es va assabentar que Lucas no estava amb els seus pares. Sandra no va dubtar ni un moment a anar a salvar a Lucas, però les coses es van complicar, gràcies a Julia els nois van poder tornar a casa.

Una sorpresa es presenta a casa dels Ruano, Charito, una filla bastarda d'Antonio en una aventura que va tenir. Borja Ruano porta molt bé l'aparició de la seva nova germanastra, però Rosa no es pren gens bé la notícia. Perdrà Antonio la seva relació amb Rosa Ruano?

Michelle cada vegada està millor amb Culebra, la seva relació va vent en popa i la germana de Martín decideix deixar tot enrere i fugir amb el noi invisible. Però quan va en la moto, Culebra no pot més i els seus records de Sandra li fan decidir tornar a casa perquè necessita passar el Nadal amb la seva família.

El retorn de Colobra plena d'alegria als Castell i especialment a Sandra, que es queda abraçada a ell sota el vesc. Mario se sent decebut amb Julia i vol que abandoni la seva casa davant la impotència de Lucas i Sandra. Michelle ha estat traïda per Culebra i plora sense consol. Com portarà Julia el seu allunyament dels Castell? Es venjarà Michelle de Culebra i Chispitas?



Sandra en el moment que aconsegueix salvar a Lucas